Detecting: 0%

Semak Plagiat

Pengesan plagiarisme dalam talian yang percuma dan tepat.
Hanya salin dan tampal untuk mengesan kandungan yang disalin.

Carian Dalam
Tiada iklan
Tiada Batasan
Word
banner
Plagiarisme
penyemak
Pergi Probanner
Sokongan
Kerusi
Laporan Tepat
bannerPergi Pro
Jumlah perkataan: 0 / 1000
Sehingga 25k Perkataan
Pergi Pro
Jumlah caj: 0
Kepuasan Pelanggan
4.8

Dapatkan Rancangan Mingguan anda Sahaja

$5
Semak Tatabahasa

Semak Plagiat “PRO
alat pengesan plagiarisme yang paling boleh dipercayai

Misi kami adalah untuk memenuhi keperluan semua orang dalam pengesanan plagiarisme. Antara muka yang paling mesra pengguna dengan banyak ciri eksklusif untuk melaksanakan misi kecekapan & kebolehpercayaan.

no ads
Tiada iklan
deep search
Pencarian Dalam
accurate report
Laporan Tepat
file support
Sokongan
multiple file support
Berbilang Fail Menyokong
easy to use
Mudah digunakan!
data safety
Keselamatan Data
latest technology
Teknologi terkini
check words
Periksa hingga 25000 Perkataan
Go
Pro

Penyemak Plagiarisme Dalam Talian untuk Pelbagai Bahasa

Penyemak plagiarisme kami dalam talian boleh mengesan plagiarisme dalam berbilang bahasa untuk pengguna di wilayah lain. Anda bebas untuk semak plagiat dalam bahasa yang berbeza, termasuk:

Mengapa Memilih Penyemak Plagiarisme Kami

Penyemak plagiarisme kami menyediakan banyak ciri. Beberapa fungsi perbandingan yang menjadikan pengesan plagiarisme kami unik daripada yang lain dibincangkan di bawah.
logo
Carian Pantas Percuma

Penyemak plagiarisme dalam talian kami adalah percuma. Algoritma lanjutannya dan direka untuk menunjukkan kepada anda hasil segera tanpa sebarang kelewatan.

logo
Carian Dalam

Perisian penyemak plagiarisme ini menawarkan kemudahan semakan plagiarisme yang mendalam dan menyeluruh. Anda akan mendapat tahap carian dan hasil plagiarisme tambahan.

logo
URL Atau Muat Naik Fail

Penyemak hak cipta kami masih boleh membantu anda jika kandungan anda dalam format fail atau URL. Ia membolehkan anda memuat naik fail atau URL ke semak plagiat.

Akibat Plagiarisme

Akibat plagiarisme boleh menjadi akademik, peribadi, profesional, undang-undang, dan lain-lain. Perisian pengesanan plagiarisme mudah didapati dan digunakan untuk menangkap plagiarisme secara mengejutkan. Apabila dituduh plagiarisme, seseorang itu akan sentiasa dipandang dengan syak wasangka. Tanpa berlengah lagi, mari kita lalui kemungkinan akibat yang akan anda hadapi jika anda menyalin:
logo

Akademik

Hari ini, kandungan berhak cipta telah menjadi masalah berterusan dalam institusi pendidikan. Pelajar membuat banyak tugasan menggunakan banyak penyelidikan dalam tempoh yang singkat. Banyak sekolah/institusi, seperti Universiti Duke, mempunyai pejabat hal ehwal kehakiman. Mereka akan menyemak setiap kes plagiarisme dan menetapkan penalti.

Peribadi

Kebanyakan hasil plagiarisme berlaku sebaik sahaja replikasi ditangkap. Institusi telah menyatakan bahawa pelajar yang menduplikasi data sering gagal mempelajari kemahiran penyelidikan dan menulis. Sebaik sahaja mereka meninggalkan institusi itu, semua pelajar tersebut kehilangan keupayaan untuk mencipta kandungan asli kerana mereka hanya menipu sebelum ini.

logo
logo

Profesional

Tidak terkira banyaknya wartawan, ahli akademik, penulis dan pencipta telah merosakkan reputasi mereka oleh tuduhan plagiarisme. Bukan sahaja plagiat mengganggu kerja mereka yang sedang berjalan dengan dipecat atau diberhentikan kerja. Mereka juga sukar mendapatkan pekerjaan pada masa hadapan. Satu contoh plagiarisme yang teruk, atau lebih teruk lagi, boleh memusnahkan imej profesional seseorang. Ia juga memaksa mereka menukar kerjaya untuk mengelakkan stigma plagiarisme.

undang-undang

Selain daripada semua masalah profesional dan peribadi yang mungkin timbul dalam kes-kes tertentu, terdapatjuga merupakan akibat undang-undang. Menyalin bahan berhak cipta untuk mendapatkan keuntungan boleh menyebabkan plagiat terpaksa membayar beberapa kerugian kewangan. Dalam sesetengah kes, penyalinan data boleh menyebabkan plagiat dikenakan pendakwaan jenayah. Dan hukuman boleh terdiri daripada pertuduhan hingga penjara.

Jadi, sebelum menghantar sebarang kandungan, lakukan semak plagiat percuma sekali untuk melihat sama ada anda telah menyalinnya atau tidak. Ia boleh melindungi anda daripada semua jenis bahaya. Anda tidak perlu menunggu lama untuk keputusan menggunakan penyemak kandungan pendua. Anda boleh memanfaatkan penyemak plagiarisme ini secara percuma dan menyelamatkan diri daripada rasa malu.

logo

Bagaimana ia mengesan?

Butiran di bawah tentang cara pengesan mengesan plagiarisme.

Pengesan Plagiarisme adalah perisian periksa percuma dan bijak dan esai. Tidak masalah jika anda seorang pelajar atau profesional, semua orang boleh mendapat manfaat daripada ini juga.

Sekarang, dengan bantuan pengesan plagiarisme, anda boleh menyemak sama ada kandungan anda hanya beberapa saat dari penerbitan dan mempertimbangkan keunikannya. Jika anda pemilik web, maka sangat penting untuk mempunyai kandungan bebas plagiarisme di tapak web anda jika anda ingin menarik lalu lintas maksimum. Inilah yang terbaik Plagiarisme Checker Percuma yang anda akan dapati dalam talian kerana ia berfungsi dengan cara yang sama seperti Google.

Dibina dengan penyelidikan menyeluruh mengenai keperluan pelanggan kami, semua strategi dan teknik penting telah dilaksanakan untuk membuat keputusan 100% tepat dan sahih untuk semua orang.

Kami menganalisis bahawa mana-mana perisian anti-plagiarisme kebanyakannya digunakan oleh pelajar atau guru untuk memeriksa esei, kertas, dan laporan yang mereka serahkan atau yang telah diserahkan kepada mereka. Kerana plagiarisme tidak boleh diterima tidak kira jenisnya . Itulah sebabnya kami telah direka terutamanya sistem yang menawarkan pengesanan plagiarisme percuma yang membantu pelajar dan guru menyemak kandungan pendua mereka.

Guru, serta pelajar, harus menggalakkan plagiarisme .

Anda boleh mencuba pengesan plagiarisme sekarang, dan anda akan tahu bahawa ia adalah benar pemeriksa plagiarisme dalam talian dengan peratusan!

01 - Kepentingan!

Kepentingan Pengesan plagiarisme

Sekiranya anda menujukan ke Pihak Berkuasa yang lebih tinggi di SERP (Halaman Hasil Engine Search) maka tidak pernah mengambil risiko menerbitkan kandungan yang banyak diduplikasi.

Kandungan plagiarized atau diduplikasi boleh membawa kepada pangkat halaman yang lebih rendah. Jika anda terperangkap dalam situasi di mana artikel anda, blog atau laman web kandungan tidak sepenuhnya unik, maka terdapat risiko yang agak tinggi untuk disenaraihitamkan oleh enjin carian terutama Google. Anda boleh menggunakan perkhidmatan pengesanan plagiarisme percuma yang ditawarkan oleh pemeriksa keserupaan kami untuk menyemak kandungan dari tapak web anda sendiri untuk memastikan tiada siapa yang telah mencuri kandungan dari tapak web anda. Selain daripada SEO (Search Engine Optimization), pencari plagiarisme percuma kami juga boleh digunakan oleh pelajar dan guru untuk kegunaan akademik.

Beware! Ia adalah pedang bermata dua.

02 - Bagaimana ia berfungsi?

Bagaimana pengimbas plagiarisme berfungsi?

Ia sangat mudah!

Pengimbas plagiarisme adalah perisian yang bebas dan tepat yang bijak.

Kandungan yang anda masukkan dianalisis berdasarkannya

  • kekerapan leksikal,,
  • pilihan perkataan,,
  • frasa yang sepadan,,
🌐  berbilang bahasa 150+ Bahasa
✔️  sedang bekerja Frekuensi leksikal Analisis Kontekstual Padanan Kabur
💯  Ketepatan 100%
✈️  Kelajuan Pemeriksaan segera
🔁  Kiraan Semak Tidak terhad

dan banyak faktor penting lainnya. Teks yang diberikan anda dipetakan ke dalam rangkaian dalaman kami, dan kemudian dibandingkan dengan pelbagai pangkalan data dan seluruh internet. Kami telah merangka algoritma kami untuk mengabaikan frasa umum secara statistik untuk menyediakan carian yang lebih baik dan lebih berharga bagi plagiarisme yang berpotensi dalam teks. Sebaik sahaja ujian plagiarisme selesai, hasilnya akan muncul di bawah bersama-sama dengan peratusan perlawanan bahawa alat plagiarisme terbaik kami telah dijumpai.

Artikel yang anda masukkan telah diimbas dengan teliti, dan begitu juga keseluruhan internet. Jika kalimat plagiariasi lengkap dijumpai, pengesan plagiarisme akan mengenal pasti sumber asal kandungan itu dan tunjukkan kepada anda. Apa yang perlu anda lakukan adalah salin dan tampal kandungan dalam kotak teks dan kemudian klik "Semak Plagiarisme" butang.

Ia semudah itu. (Bagaimana untuk memeriksa plagiarisme)

Pemeriksa plagiat ini percuma secara percuma untuk guru, pelajar, dan penulis , akan menjalankan teks anda melalui pangkalan data berjuta-juta tapak untuk menunjukkan kepada anda laporan bebas plagiarism terbaik dengan hasil terperinci. Sebagai alternatif, anda sama ada boleh memasukkan URL tapak web yang anda ingin melakukan pemeriksaan plagiarisme atau anda boleh memuat naik fail. Sama ada artikel, esei atau blog, pemeriksaan ayat menyeluruh akan dijalankan untuk teks anda untuk memberikan hasil yang paling dipercayai dan tepat.

03 - Kefahaman!

Online Pemeriksa Plagiarisme

Memahami Keputusan

Di samping kotak teks, anda akan dipaparkan peratusan untuk Checked, Unik, dan Plagiarized.

Ungkapan atau ayat yang ditunjukkan dalam keputusan di bawah adalah yang pengesan plagiarisme kami telah dikenal pasti sebagai plagiarized dan sudah wujud dalam talian, bersama dengan peratusan yang dipadankan. Ini adalah pautan dan dengan mengklik pada "Teks Perlawanan", anda akan dialihkan semula ke sumber asal di mana anda dapat melihat diri anda teks yang digipis. Apabila ujian plagiarisme selesai, anda juga akan diberikan peratusan tepat keunikan dan plagiarisme teks anda. Walau bagaimanapun, jika kandungan anda benar-benar unik maka anda akan mendapat mesej tahniah:

04 - Kenalpasti!

Mengenalpasti Bahan yang Disalin dengan Perisian Anti Plagiarisme

Plagiarisme boleh muncul dalam bentuk yang berbeza, tetapi hasil akhir selalu sama: plagiarist mencuri sesuatu dari orang lain. Plagiarisme merujuk kepada penggunaan idea dan maklumat orang lain tanpa mengakui orang tertentu sebagai sumber. Sama seperti semua bentuk kecurian lain, plagiarisme juga mempunyai banyak kelemahan yang berkaitan dengannya.

Ia boleh berlaku sama ada dengan sengaja, apabila anda cuba menyampaikan kandungan seseorang sebagai anda sendiri, atau tidak disengajakan apabila anda lupa menyebutkan sumber untuk kerja anda dengan betul. Walaupun jenis ini, cetak rompak selalu mempunyai akibat apabila ia ditemui. Kebanyakannya, hukuman menyalin tidak sengaja adalah sementara. Kerana menentukan plagiarisme yang tidak disengajakan memerlukan pengetahuan niat, prestij keseluruhan plagiarist menjadi faktor penentu.

Plagiarisme boleh berlaku dalam apa jua bentuk sama ada teks atau gambar. Jadi kami bukan sahaja mengimbas dokumen untuk mendapatkan hak cipta tetapi juga menyemak pertindihan untuk imej. Anda juga boleh melakukan Carian Imej Terbalik untuk mencari foto padanan terbaik. Dengan menggunakan algoritma pengecaman imej awal, ia akan mengeluarkan hasil yang sepadan dari seluruh internet dan enjin carian.

Sebelum melompat untuk mengarahkan akibatnya, inilah perincian ringkas bagaimana anda boleh memastikan kerja anda tidak sepadan dengan mana-mana sumber. Banyak maklumat, berjuta-juta dokumen teks, boleh dicapai di internet sekarang. Jadi, jika anda fikir anda boleh menyemak secara manual, maka anda salah. Tidak kira berapa banyak artikel yang anda baca atau berapa jam yang anda belanjakan, anda tidak boleh pasti. Oleh itu, cara terbaik alternatif yang boleh anda ambil ialah pengesan plagiarisme percuma. Terdapat banyak alat sedemikian yang terdapat di internet, menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pengguna. Majoriti mereka, cari bahan anda dengan berbilion-bilion kandungan dan gariskan setiap ayat yang menyerupai satu lagi artikel yang diposting.

Close Popup